viernes, 8 de junio de 2007

Bastonets verds que aprimen

Bastonets ecologistes? No!, amb algues! Sí! Són verdosos i, el més important, estan bons! No són res estrany ni cap recepta hippie: són la novetat de l’any (conjuntament amb uns altres de sabor pizza pels menys agosarats) dins l’assortiment de bastonets ‘quita-gana’ que tenim a TotBo.

Perquè els bastonets? Ai! Que no heu estat mai allò diguem-ne a una oficina o en algun lloc abans de dinar, amb gana però sense tampoc voluntat ni de fer un vermut ni tampoc d’avançar el menjar? Doncs uns palets esmorteeixen aquesta gana furibunda del migdia i et deixen preparat o preparada per l’àpat principal del dia.

Hi ha detractors d’aquesta costum ‘apagafocs’ perquè diuen que el pa engreixa. Ara ja no hi ha excusa! Aquests bastonets d’algues no únicament no engreixen sinó que aprimen! I a sobre estan bons!. Perquè no els proveu? Aquestes i tantes d’altres coses (com uns boníssims gelats de la Frigo que han sortit enguany -n'hi ha sense sucre-…) , ara que s’acosta l’estiu i les coques de Sant Joan, les trobareu on sempre. A TotBo

No hay comentarios: