domingo, 20 de mayo de 2007

Pel Maig, comunions i bodes a raig!

No és que ens posem ara a fer-ne noves dites populars (si en voleu veure, mireu aquest blog

És que el mes de maig és típic per les seves comunions i bodes. I la dita ‘pel Maig, cada dia un raig’. O sigui, una mica d’aigua, es podria gairebé modificar per la que us proposem al títol.

Posats a parlar de pluges, tronades i tempestes i celebracions. No volem gaudir tots d'una festa d'aquestes? No és millor que els nens, per tant, s'ho passim molt bé i en siguin els protagonistes?. Segur que sí.

Perquè les festes i celebracions amb nens siguin un èxit, que millor que dur una bossa ‘de xuxes’ personalitzada i que esdevingui realment ‘una pluja’ però d’elogis i de felicitat per als més menuts?

No cal anar-hi gaire lluny per aconseguir-les!. Nosaltres a Tot Bo us preparem les bosses com les vulgueu. Les ‘normals’, a un preu econòmic amb la composició que es desitgi. O fins i tot unes d’especials de metro', que són molt espectaculars.

Veniu a veure'ns i en parlem. Per festes, comunions, bodes, aniversaris, ocasions especials. I si en voleu algun detall més, també tenim els bombons, paquets especials de caramels, detallets petits, fins i tot algun pelutx!

Estem al maig, cada dia un raig. Però de felicitat si pot ser.

Fins la propera!

No hay comentarios: