jueves, 28 de junio de 2007

Ja Be l’estiu, amb B de bàsquet?

Després de l’èxit amb les coques de Sant Joan (al tanto que ve Sant Pere i encara us podem portar alguna coca d’última hora) a TotBo ja ve l’estiu.

Gelats, begudes fresquetes, coses per menjar suau i també, perquè no alguna pasteta per donar-se un gust. D’això en tenim de tot. Passeu que us ensenyarem les darreres novetats.

També tenim a la porta un cartell nou: el de l’escola de bàsquet del CB L’Hospitalet, el club senyer de la nostra ciutat que juga a la lliga LEB (perquè ens entenguem, la 2ª divisió, per darrera de l’ACB) i que enguany es dirà LEB OR. Els partits, molt emocionants i bons de veure, es jugaven fins ara al pavelló L’Hospitalet Nord contra equips com el Plus Pujol Lleida (som la seva bèstia negra, no ens guanyen de cap manera, mal que li pesi a algun familiar nostre…), el CAI Zaragoza, el Breogán i tants d’altres noms il·lustres del bàsquet.

Doncs bé, els nens que aspirin a ser grans figures a lo Marc o Pau Gasol, Navarro, Rudy Fernández o l’emergent Ricky Rubio o simplement els agradi fer esport en equip i passar-s’ho bé tenen l’oportunitat d’aprendre no en qualsevol lloc sinó en un club de referència. Un dels nostres nens hi va des de fa dos anys i, la veritat, és que n’ha après molt. És qüestió d’animar-se perquè un dia o l’altre l’Hospi acabi anant a l’ACB, no?

No hay comentarios: