jueves, 19 de noviembre de 2015

Xerrada de Diabalance a TotBo


El nostre nom ja ho diu. TotBo. I bo també és cuidar-se. Pels que ho volen, i pels que ho necessiten. I és per aquest motiu que des de fa temps que tenim productes sense sucre, sense lactosa o ecològics. Molts d'ells són variants dels postres i pastes dolces que tenim. Però recentment la unió de la marca Pascual amb els laboratoris Esteve ha generat tota una línia de productes adreçats a controlar la glucosa (el sucre) que menges. Sigui perquè tens massa 'sucre' en sang o perquè ets diabètic. O perquè vols aprimar-te i cuidar-te!

El 19.11.2015 un equip tècnic de Diabalance ha visitat la botiga on havíem anunciat prèviament una xerrada tècnica sobre aquesta gama de productes que tenim. Des de snacks, sucs o galetes a pasta per a bullir i un excel·lent i sorprenent pa de motlle!.

Els i les clientes assistents, i els que han passat una estona, han estat molt ben atesos pel personal de l'empresa que ha solucionat preguntes i questions, tot finalitzant amb una degustació dels productes Diabalance.

Hi ha molta informació a la seva web i també disposem de fulletons informatius a la botiga però tinguem clar què, seguint el lema de la botiga, tot el que tenim és bo, i aquesta no és una excepció. No només per a la salut, sinó també pel paladar.










No hay comentarios: