miércoles, 4 de noviembre de 2015

La Fira de Tots Sants 2015 en imatges


El passat dia 31.10.2015 vam celebrar, just davant la botiga, la fira de Tots Sants 2015, coincidint amb la castanyada. Va ser una celebració de botigues al carrer amenitzada amb actuacions a un petit, però actiu, escenari al costat del carrer Menéndez Pidal de Sant Josep.

El temps va acompanyar i durant tot el dia va haver-hi força animació a la que van contribuir també les tapes, vermuts i aperitius dels dos bars que es van apuntar a la festa: el SisQ 2 i la granja del carrer Rodés. Justament el Manel de la granja amb el seu grup 'La Caja B' van cloure la festa amb un memorable i celebrat concert de rock i rock'n roll de versions clàssiques des de Chuck Berry, Eric Clapton a Gary Moore o Rosendo. I pel matí havíem tingut un jove i talentós trio de corda interpretant música clàssica seguit per una sessió de ball country per la tarda.

Una combinació doncs de gent amb ganes de passar-s'ho bé, de botigues a prop del ciutadà on es va poder trobar ofertes diverses (nosaltres vam dur un ampli assortiment de dolços de tardor i nadalencs) i d'activitats que van contribuir una mica més a fer barri i recuperar els espais comuns de la ciutadania.

Us en deixem algunes fotos.No hay comentarios: