sábado, 27 de febrero de 2016

Día de Andalucía a L'Hospitalet de LlobregatCom cada any es celebra al recinte de la Farga el día de Andalucía a L'Hospitalet. Es tracta d'un conjunt d'activitats artístiques i culturals organitzades per la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet, i que enguany són en homenatge a la ciutat de Màlaga. Les activitats es faran a partir de dissabte 27 de febrer de 2016, a partir de les 17 hores i teniu el programa a la web de la Farga aquí.

Com també és tradició, la nostra botiga que intenta portar-hi productes d'arreu de l'estat per tal de donar a conèixer la diversitat de pastes tradicionals que hi ha. Molts dels nostres ciutadans les tenen ben arrelades en els seus records d'infantesa, del seu poble, o de les seves vacances, les han conegudes durant viatges o visites arreu del territori.

Per això aquests dies us recordem que tenim recent arribades d'Andalusia flors, pestiños de sucre i de mel i hojuelas que es sumen als roscons, galetes i altres que continuen esperant-vos a la botiga.

Tastet mediterrani, dia d'Andalusia, que vagi de gust!


No hay comentarios: