martes, 15 de diciembre de 2015

Uns Nadals sense sucre, però amb sabor

Hi ha circumstàncies a la vida per les quals potser no et convé gaire el sucre. Pot ser per una diabetis, perquè estiguis 'alt' de sucre a la sang, perquè et vulguis aprimar o perquè no et ve de gust.

En molts d'aquests casos, el deixar 'el dolç' és difícil. I costa. No hi ha més remei, però és un patiment. O una necessitat. Ara bé, què passa quan hi ha 'dolços' que no tenen sucres afegits, i que per tant no donen tanta aportació calòrica, o que simplement han substituït el sucre per un altre edulcorant? Hem sentit a parlar d'alguns productes 'sin', però també n'hi ha de nadalencs. I a TotBo en tenim una pila. Una taula sencera de diferents especialitat de Nadal perquè puguis triar i remenar les que t'agradin. Torrons o torronets sense sucres i fins i tot bombons sense sucres afegits.

No cal renunciar a cap plaer. Es pot 'vigilar' una mica i menjar el que et vingui de gust sabent que no t'engreixaràs tant. I tot això és possible... a TotBo, amb productes de primera qualitat. I sense deixar-se el sou ni molt menys.

Us en deixem una mostra del que tenim aquests dies! Veniu i pregunteu-nos: és gratis!

La 'taula sin' amb cortadillos, mantecados sense sucre i molta varietat

Delicias i mantecados d'Antequera 'sin'
Hojaldrada farcida de crema 'sin'
Bombons de tres varietats sense sucres afegits

També hi ha hojaldrinas de llimona 'sin'

La Rondeña, de Sanlúcar de Barrameda té especialitats 'sin azucar' per aquestes festes
 
Tenim un ampli assortiment de torronets individuals sense sucre

I si voleu barres de torró artesà també n'hi ha a la vostra disposició

No hay comentarios: