martes, 1 de abril de 2014

Ja s'apropa la Setmana Santa!

Com cada any, ja han arribat els ingredients per fer la mona de Pasqua a Tot Bo.

Disposem de les figures clàssiques de xocolata, com són la gallina i els ous. A més a més, també hi ha un assortiment variat de guarniments pel pastís o pa de pessic, com les típiques plomes o pollets, però també n'hi ha de nous, com les papallones i el Confeti en forma del cap de Mickey Mouse.Tampoc no poden faltar les figures que adornen les esperades postres!

Aquest any, trobareu des de les princeses Disney, juntament amb la Rapunzel i la Mèrida (de la pel·lícula Brave); als superherois, com Batman, Superman i Capità Amèrica; passant per la secció del motor, on trobareu els cotxes de Cars, els cargols de Turbo i els avions de la pel·lícula Avions; però sense oblidar-nos dels lliutadors de Kung Fu Panda.

Tampoc podem oblidar-nos dels més petits, per això també estaran a la vostra disposició, el Bob Esponja, en Pocoyó, en Caillou i la Peppa Pig.


També han arribat la Draculaura i les seves amigues. Ja són aquí les terrorífiques nines de Monster High!


Tampoc podien faltar a aquest esdeveniment els jugadors de futbol del Barça i del Reial Madrid. Aquest any hem fet un nou fitxatge, en Jordi Alba! Sí, el tenim com a figureta!


No hay comentarios: