viernes, 9 de diciembre de 2011

Més hospitaletbonus, ofertes, productes i sortejos!


Això és un no parar. Si ens seguiu a la nostra plana de facebook (podeu veure l'applet -la finestreta- a la columna dreta del blog i anar veient que hi ha), o bé pel nostre twitter (el mateix, mireu també la columna del costat si no en teniu) us adonareu que anem posant fotos de coses, notícies i questions d'interès.

Per exemple les galetes Birba del Barça, producte oficial llicenciat pel FC Barcelona ideal per fer un regal bé de bon gust pels aficionats culers, bé si tens un 'amic' del Reial Madrid a qui li vulguis fer un regal 'curiós' a risc que et llenci pel cap la capsa, que és metàl·lica i que serveix després per guardar-hi coses i de record. Galetes de Camprodon per un equip 'campeón'.

Tenim dues ofertes més al portal hospitaletbonus.com del que anem coneixent gent, com ara uns clients que ens han comprat des de Santa Eulàlia i que vam saludar en directe l'altre dia. Els nous productes són unes safates de metacrilat amb els dibuixos del Papa Nöel i d'un ninot de neu amb uns mantecados (tema nadalenc com veieu) i que surten ultrabé de preu. I atenció, només disponibles via web!

Us volem fer saber també que TotBo participa de la campanya del Grup de Botiguers del Centre i Sant Josep per la qual hi participem amb unes butlletes en el sorteig de 30 lots valorats en un total de 3000€, pernil inclòs, que es sortejaran el proper 12.1.2011 (el cartell és a continuació), per tant, venint no únicament generes endorfines endolçant la teva vida sinó que igual t'emportes d'aquí a uns dies un lot de productes gourmet de primera.I res mes, us recomanem que us feu seguidors/es del facebook i del twitter per estar-hi a la última! Fins aviat!

No hay comentarios: