miércoles, 19 de diciembre de 2007

Ja és Nadal a Tot Bo

I tenim de Tot de tot de tot... i Bo! per fer aquestes festes inoblidables. Perquè no mireu aquestes fotos?
Pannetones de regal, amb caixa metàl·lica o de cartró, tradicionals o de xocolata. Capses de polvorons, assortiments que també us podem fer i ajustar a les vostres necessitats...

Fruits secs de tota manera. La típica dieta mediterrània, amb una diversitat inigualable i, el que és més important, una garantia total de qualitat. Res de bosses magatzemades fa mesos, res de procedències estranyes. Aquí el que hi ha és de primera, és Bo.
Busqueu un polvoró, massapà o alfajor específic? una hojaldrina farcida de cabell d'angel (novetat) o el tradicional mantecado? Doncs lo més nou i els gustos tradicionals, sí, els de sempre, són també aquí. Veniu abans no s'acabin
Torrons no en falten. Però no qualsevol torró. Els que tenim són d'una relació qualitat-preu excel·lent. Els de xocolata de Simon Coll, de Sant Sadurní d'Anoia o especialitats Virginias entre d'altres de gran qualitat... Entreu que sortireu contents.
I la bomba! la gran novetat del nadal 2007: assortiments de xocolata! delicies en forma de catànies, 'divinos' que són fruits secs folrats de xocolata negra, delicatessen com els 'nouages' de frambuesa, café, xocolata negra..., arbrets de nadal de xocolata o 'pedres' de cacahuet i xocolata amarganta... per no parlar de les gianduja allargades o de les boletes que fan 'creec' quan les menges i et deixen bocabadat. I tot això sense deixar-se la pell ni el moneder! Proveu alguna (o totes) d'aquestes especialitats que quedareu bé.
Bombons, massapans, caixes que us prepararem, tant per Nadal com per cap d'any com per reis... com pel tió! Perquè no us doneu una volta? I dieu que ens heu vist a internet? Ens farà gràcia saber-ho. Us hi esperem. Tot Bon Nadal!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.