martes, 17 de abril de 2007

Canvis de temps, canvi climàtic


Si hi ha quelcom 'de moda' aquests dies és el ja famós canvi climàtic. Que si ens inundarem, que si una fageda esdevindrà terra volcànica (segons TV3...). El cert és que, si no prenem consciència d'allò que fem, malament rai perquè d'aquesta corda que es diu Planeta Terra (on vivim) no es pot estirar sempre sense que es trenqui un dia.

A les festes de primavera de L'Hospitalet, l'Ajuntament ha instal·lat una exposició mòbil sobre el canvi climàtic que hem visitat avui i que ens ha sorprès gratament. No es tracta de catàstrofes que veuran els nostres nets o de profecies bíbliques o de veure que malament fan les coses els altres. Tot el contrari. Es tracta de veure 12 coses que podem fer a casa per aturar el canvi climàtic i, segons com, també estalviar uns diners. Hi ha més informació a la web www.josoclasolució.com però fins el 23.4 es pot visitar a la Rambla de L'Hospitalet.

I sabeu què, doncs que comprant a botigues com TotBo, del barri, també es lluita contra aquest canvi perquè no s'ha d'agafar el cotxe per anar lluny a grans superfícies i aquest estalvi d'energia associat al transport ajuda a mantenir el planeta. Ves per on, no només tenim coses bones i saludables sinó que també ajudem a aturar en canvi climàtic! I vosaltres?

No hay comentarios: