viernes, 2 de marzo de 2007

Sopar fàcil, sopar bo per una nit de relax


No sempre s’ha d’estar a la cuina. Oi?. Tampoc has de menjar qualsevol cosa. Perquè no combinar un menjar ràpid i lleuger amb una preparació sana i nutritiva, per joves i grans?
Ara a la botiga tenim uns panets de l’Horno Gamifer’ que venen tallats i són com de brioix, però panets, i que són molt útils per fer ‘bocates’ ràpids.

Un exemple: Panet ràpid de pit de gall d’indi

- INGREDIENTS
  • Uns panets de 'l’Horno Gamifer' de TotBo
  • Maionesa
  • Pit de Gall d’indi filetejat
  • Enciam tallat en juliana
  • Rodanxes de tomàquet madur

- PREPARACIÓ

Després de tallar l’enciam en juliana, és a dir, com en tiretes petites (com si fos per un còctel de gambes) i de posar-ne una mica dins el panet, es tallen en rodanxes un o uns tomàquets madurs, al gust i es posen juntament amb l’enciam. Ho reservem. A la planxa i al foc fem els filets de pit de gall d’indi (pavo) que suggerim els feu amb un punt de sal, pebre, llimona i herbes provençals. Un cop fets, els posem dins el panet i hi afegim maionesa al gust. Si es vol, el panet ja preparat, es pot passar per la planxa perquè quedi més cruixent per fora i tou per dintre.

- RESULTAT

mmmm…

No hay comentarios: