No sempre s’ha d’estar a la cuina. Oi?. Tampoc has de menjar qualsevol cosa. Perquè no combinar un menjar ràpid i lleuger amb una preparació sana i nutritiva, per joves i grans?
Ara a la botiga tenim uns panets de l’Horno Gamifer’ que venen tallats i són com de brioix, però panets, i que són molt útils per fer ‘bocates’ ràpids.
Un exemple: Panet ràpid de pit de gall d’indi
- INGREDIENTS
- Uns panets de 'l’Horno Gamifer' de TotBo
- Maionesa
- Pit de Gall d’indi filetejat
- Enciam tallat en juliana
- Rodanxes de tomàquet madur
- PREPARACIÓ
Després de tallar l’enciam en juliana, és a dir, com en tiretes petites (com si fos per un còctel de gambes) i de posar-ne una mica dins el panet, es tallen en rodanxes un o uns tomàquets madurs, al gust i es posen juntament amb l’enciam. Ho reservem. A la planxa i al foc fem els filets de pit de gall d’indi (pavo) que suggerim els feu amb un punt de sal, pebre, llimona i herbes provençals. Un cop fets, els posem dins el panet i hi afegim maionesa al gust. Si es vol, el panet ja preparat, es pot passar per la planxa perquè quedi més cruixent per fora i tou per dintre.
- RESULTAT
mmmm…
No hay comentarios:
Publicar un comentario