martes, 24 de mayo de 2016

TotBo guanya el 3r premi al concurs d'aparadors de la festa major del barri



El Grup de Botigues del Centre i Sant Josep organitzava el 2016 una nova edició del concurs d'aparadors. En aquesta edició hi participàvem 19 comerços de la ciutat, essent TotBo el  número 19 del llistat.

Per a l'edició 2016  vam pensar en un tema cultural que a la vegada comportés el toc de la botiga, enguany representat pels caramels. I així vam recrear una menina, com les de Velázquez, però feta amb caramels. Així mateix, es va complementar la decoració de l'aparador amb diferentes 'interpretacions' lliures de diferents autors sobre el mateix quadre clàssic.

El resultat ha estat un treball colorista, que ha cridat molt l'atenció dels passejants i clients i en el qual s'ha esmerçat un bon nombre de caramels de diferents gustos i sabors que han ajudat a fer aquest tercer premi una mica més dolç.

Moltes gràcies a tothom.

 






martes, 10 de mayo de 2016

Torna la fira de Sant Ponç a TotBo


Coincidint amb l'11 de maig de cada any celebrem la nostra particular fira de Sant Ponç. Aquesta fira tradicional, que té lloc a diversos llocs de la geografia catalana, es caracteritza pel comerç de mel i de fruita confitada.

Enguany us hem portat una selecció rellevant de fruits confitats que us encantaran. Fins i tot meló i  mandarines confitades! També l'espectacular codonyat Valliser i la mel artesanal que tenim a la vostra disposició.

Encara voleu més? Doncs caramels de mel per aquest temps variable de primavera que tenim!

Us esperem a la fira de Sant Ponç de TotBo!

Mandarines confitades

Taronja confitada
 
Arrop

Prunes confitades
Orellanes
L'aparador de TotBo us espera!
Cabell d'àngel
 
El que veieu i molt més! Peres i cireres també!

La mel que no falti!
Meló confitat